Lyset er sat, og gulvet er rullet ud. Vi glæder at træde ud i vores nye spotlight sammen med børn og voksne på asylcenteret i Rønne. Tusind tak til Oticonfonden og Statens Kunstfond fordi I har gjort det hele muligt!


1 Kommentar

Pia Skov · 9. maj 2018 kl. 7:35

Tusind tak til energiske Tanzi og Manzi.
Fantastisk oplevelse for børnene og de voksne, der overværede forestillingerne på Asylcenter Slottet ( Bornholm).
1 forestilling for førskolebørn, hvor børnenene fik brugt deres sanser til at til at indleve sig i forestillingen om venskaber. De modigste deltog i forstillingen, men det gjorde ikke indlevelsen mindre for dem, der ikke var så modige.
Næste forstilling for de 7-14 årige var børnene mere modige, deltog og fik sat ord på de følelser, der blev spillet i forestillingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *